Bekijk al het slaapadvies van Ulke de Jong.

Ulke de Jong was regelmatig te zien in het programma “Alles over Wonen” op SBS6. Slaapadvies

1. Het slaapadvies van Ulke

2. Het slaapadvies van Ulke

3. Het slaapadvies van Ulke

4. Het slaapadvies van Ulke

5. Het slaapadvies van Ulke

6. Het slaapadvies van Ulke

SBS6 Woonprogramma

In de bovenstaande afleveringen legt Ulke uit aan de hand van een aantal filmpjes waar u op moet letten voor een goede adviezen. In een aantal weken tijd heeft hij de meest belangrijke slaaponderdelen aan bod laten komen. Deze afleveringen zijn door SBS6 uitgezonden en nog altijd terug te vinden op Youtube. We maken het u gemakkelijk door de links naar de filmpjes bij elkaar te plaatsen.

Een goed advies is belangrijk, we vergeten te gemakkelijk dat we 33% van onze tijd in bed doorbrengen. Het is van invloed hoe we ons overdag voelen en gedragen. Daarmee heeft Ulke heeft hiermee een trend gezet. Vooral leisure bedrijven kijken nu ook beter naar de belangrijkheid van slapen. Wij adviseren ook altijd om tussen de 5 en 8 jaar uw bedden en matrassen te vervangen. U kunt bij ons terecht voor kosteloos en vrijblijvend advies over deze vervanging. Vraag naar onze onafhankelijke keuringen met de daarbij behorende rapporten.

Besteding per persoon per nacht

Gasten die goed slapen zijn sneller tevreden over de overige faciliteiten. Daarmee levert goed slapen een unieke bijdrage aan de totaalbeleving van uw klanten. Uit onderzoek blijkt dat zij sneller terug komen. Daarnaast besteden deze gasten per overnachting meer in het hotel.

Advies

Opzoek naar advies voor uw hotel, bed & breakfast, instelling of leisure onderneming, neem daarvoor contact met ons op, we helpen u graag!

Wellicht ook interessant voor u