Hieronder vindt u alle klanten van HetHotelbed.nl. Heeft u geslapen of bent u eigenaar van een van de onderstaande referenties? Deel uw ervaring

Referenties

Onze klanten

Vakantiepark Tjermelân Oosterend

Vakantiepark Tjermelân Oosterend Adres: Oosterend 2, 8897 HZ Oosterend (Terschelling) Website: www.terschelling-recreatie.nl/onze-parken/vakantiepark-tjermelan Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees verder »
B&B|Campings

d’n Twist Overloon

d’n Twist Overloon Adres: Duivenbosweg 1, 5825 HR Overloon Website: www.sheerenloo.nl Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees verder »
Campings|Vakantieparken

De Klokkenweide Loon op Zand

De Klokkenweide Loon op Zand Adres: Klokkenlaan 37 5175 NV Loon op Zand Website: www.klokkenweide.nl Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees verder »

Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat Hoofdkussen,

Certificaat Matrassen , Certificaat Brandvertragende Matrassenen Certificaat Plastodoor Matrassen.

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met: