Bremafa heeft in het assortiment ook matrassen voor gevangenissen, psychiatrische ziekenhuizen of forensisch psychiatrische centrums. Wij kunnen u altijd informeren welke matras voor uw instelling de juiste is. De matras Cruise bonell damast en dubbeldoek is een brandvertragende matras van ca. 18 cm dik. De matras is een dubbel geharde 5-slags bonell matras met een 3-zone kern. Uitgevoerd in een brandvertragend damast of dubbeldoek hoes met handgrepen.De matras is volledig MED gecertificeerd. De matras met brandvertragende incontinentiehoes is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het matras is gecertificeerd met Crib 5. Tevens een brandvertragend matras met een brandvertragende hoes. Dit matras is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Ook deze matras is gecertificeerd.

Matrassen voor gevangenissen of psychiatrische ziekenhuizen

pexels-craig-lloyd-3993513

Bent u opzoek naar een gevangenis matras?

Zoek dan niet verder want Hethotelbed.nl heeft de comfortabelste gevangenismatrassen van Nederland.Dit Gevangenismatras is met brandvertragende schuim en brandvertragende kunstleder, met een hoogte van 12 cm

b. Silver-line pocketveer matras ‘Corsica’:

  • Veersysteem: 5-slags pocket 7 zone
  • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per M2
  • Dikte: 20 cm
  • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
  • Kenmerk: Non-allergeen
  • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

  De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

intro-sect.jpg

Waarom HetHotelbed

Oog voor comfort

Onze producten zijn volledig gemaakt om voor comfort te zorgen binnen de hotelbranche.

Hoogwaardige materialen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit garanderen.

Eerlijke prijzen

Alle producten binnen hethotelbed.nl zijn gebaseerd op eerlijke prijzen. 

Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat Hoofdkussen,

Certificaat Matrassen , Certificaat Brandvertragende Matrassenen Certificaat Plastodoor Matrassen.

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met: