Silver-Line pocketveer matras Corsica

De Corsica matras is een aan te bevelen matras voor elk hotel of vakantiepark omdat veel mensen thuis ook op een soortgelijk matras slapen.

Matras Corsica is een 5-slags pocket en beschikt over ca. 300 veren per m2. Deze matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether afgedekt.

SKU 7171e95248ff Categorieën ,

Beschrijving

De hoogte van de pocketveer matras Corsica is ca. 20 cm. Deze matras beschikt over een dubbeldoek stretch hoes. De hoes bevat een extract van de Aloë Vera plant en heeft een ritssluiting aan vier zijden. Aloë Vera zorgt ervoor dat de hoes zacht en verkoelend aanvoelt een geeft een frisse geur af. De hoes is met 200 gram dioleen doorgestikt dus ‘non allergie’.

Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. De Corsica matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie, daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik.

De Corsica matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

Leverbaar in de afmetingen 70 x 190 t/m 200 x 220.

De matrassen zijn ook leverbaar in afwijkende maten, prijs op aanvraag.

Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

Extra informatie

Beschikbare maten

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

matras dikte

20 cm

Materiaal tijk

SG 40 polyether

Beschikbare materialen

pocketveer

Aantal zones

5 zones

Aantal veren

300 veren per m2

Gewichtsklasse

Tot 120 KG, Tot 80 KG

Aantal sterren

1 ster, Geen sterren

PRODUCTS

Related Products

Integer ornare ipsum eget ridiculus. Quam id eu tempus, elit est dictum ut euignissim cursus id et integer purus.