Op zoek naar een bungalowmatras?

Wilt u op uw vakantie net zo lekker slapen als bij u thuis ?
Hethotelbed zorgt voor een perfect bungalowmatras zodat u ook op vakantie zo lekker slaapt als thuis.

Wij adviseren uitgebreid omtrent de juiste matras voor uw bungalow.
Deze matras maken wij voor u, zowel in de lengte als in de breedte, op maat.
Wanneer er een schuine of ronde hoek gewenst is maken we dat mogelijk.
Omtrent het soort matras wat geschikt is voor uw boot en uiteraard over de kosten van een dergelijke matras kunt u contact met ons opnemen, wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Concluderend, hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen alle producten aan onze strenge kwaliteitseisen en worden continue door externe keuringsinstanties gecontroleerd. Vandaar dat we jarenlange garantie kunnen geven en nooit klachten krijgen over onze producten. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Matrassen voor bungalows

a. Silver-line pocketveer matras 'Corsica'

De pocketveer matras Corsica is een matras met een 5-slags pocket en een 7 zone interieur.

Meer kenmerken van de Corsica matras:

 • Aantal veren: 320 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: ca. 20 cm. Ritssluiting aan vier zijden.
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg
Silver-Line pocketveer matras Corsica

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

b. Gold-Line pocketveer matras 'Elite'

De pocketveer matras Elite is een matras met een 5 slags pocket en een 7 zone interieur.

Meer kenmerken van de Elite matras:

 • Aantal veren: 320 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: ca. 24 cm. Ritssluiting aan vier zijden
 • Afwerking: 4 cm HR40 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg
Gold-line pocketveer matras Elite

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Tencel hoes, Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend.

Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

c. Bonell matras 'Parador'

Een Parador matras is een matras met een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonell systeem van 2.2 mm met 3 zones.

Meer kenmerken van de Parador matras:

 • Aantal veren: 140 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: ca. 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, volledig doorgestikt met beide zijden dioleen.
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: tot 80 kg

Bonell-binnenvering matras Parador

Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, is het matras veerkrachtig en voelt het stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren uitmuntend. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel warm. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren of vocht verliezen. Deze bijzondere eigenschap maakt het extra hygiënisch en geschikt voor project/hotel gebruik. Het matras is carré gestept en voorzien van handgrepen. Het Parador matras is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.

Waarom HetHotelbed

Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat HoofdkussenCertificaat Matrassen, Certificaat Brandvertragende Matrassen en Certificaat Plastodoor Matrassen.

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken:

Kom in contact met Hethotelbed.nl

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.