Het Hotelbed compenseert CO2 uitstoot

Met het intelligente planningssysteem en leverings- en servicebeleid van Het hotelbed, ontworpen in samenwerking met klanten en leveranciers, streven wij ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze logistieke trajecten zo efficiënt mogelijk te maken, terwijl we onze uitstekende service handhaven. Ons distributienetwerk bestrijkt dagelijks heel Nederland en aangrenzende landen, waardoor we snel kunnen schakelen en onze voertuigen zelden leeg rondrijden, wat onnodige CO2-uitstoot voorkomt. Dit levert niet alleen voordelen op voor onze klanten, maar ook voor het milieu.

Daarnaast volgen we nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van elektrische bestelwagens in de logistieke sector. Op het moment dat het haalbaar en rendabel is, streven we ernaar over te stappen op elektrisch vervoer om zo ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Maatschappelijk verantwoord

Het hotelbed toont haar betrokkenheid bij maatschappelijk ondernemen door samen te werken met organisaties zoals het Vervoeren van Humanitaire Hulp naar Oekraïne en het Rosinen Initiative. Als bedrijf streven we ernaar om onze impact op de samenleving te vergroten en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

In samenwerking met het Vervoeren van Humanitaire Hulp naar Oekraïne ondersteunen we de transportbehoeften voor humanitaire hulpgoederen, waarbij ons logistieke netwerk en intelligente planningssysteem worden ingezet om efficiënte en tijdige leveringen te waarborgen. Deze samenwerking stelt ons in staat om actief bij te dragen aan hulpverleningsinspanningen en een verschil te maken in crisisgebieden.

Daarnaast werken we samen met het Rosinen Initiative, een organisatie die zich inzet voor sociale en milieubewuste projecten. Door middel van gezamenlijke inspanningen proberen we duurzame en ethische praktijken te bevorderen in de gemeenschappen waarin we actief zijn. Deze partnerschap benadrukt onze toewijding aan verantwoord ondernemen en het creëren van een positieve impact op zowel lokale als mondiale schaal.

Bij Het hotelbed geloven we dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het bevorderen van positieve verandering. Door samen te werken met organisaties die zich inzetten voor humanitaire hulp en sociale initiatieven, streven we ernaar om een verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld.


Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat HoofdkussenCertificaat Matrassen, Certificaat Brandvertragende Matrassen en Certificaat Plastodoor Matrassen.

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken:

Kom in contact met Hethotelbed.nl

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.