Goede ondersteuning voor zwaargewichten.

Vorige keer kon u hier lezen dat mensen de afgelopen decennia steeds langer zijn geworden. Deze toegenomen lichaamslengte zorgt ervoor dat ook het gemiddelde gewicht omhoog is gegaan. Bovendien worden we dagelijks verleid door voedingswaren en hebben we auto’s, liften en roltrappen tot onze beschikking; allemaal zaken die eraan bijdragen dat we steeds zwaarder worden.

Om een goede nachtrust te garanderen en lichamelijke klachten te voorkomen, is het belangrijk dat een matras voldoende tegendruk biedt, zeker bij een wat hoger lichaamsgewicht. Dat betekent dat stevige slapers het beste kunnen kiezen voor een wat harder matras, dat op bepaalde plekken (zoals de schouders en heupen) nog extra steun biedt.

Bent u toe aan vervanging van matrassen in uw hotel of bungalowpark? Houd ook dan rekening met de toegenomen lichaamsomvang van uw gasten, en zorg voor matrassen die niet te zacht zijn. Deze geven niet alleen weinig steun aan zwaargewichten, in een (te) zacht matras zak je ook meer weg, waardoor het warmer aanvoelt. Voor stevige slapers is dit niet prettig; zij transpireren sowieso meer dan kouwelijke lichtgewichten.

Uiteraard kunt u bij HetHotelbed.nl terecht voor matrassen in iedere gewenste stevigheid en uitvoering. Mail of bel ons; wij informeren u graag over de juiste ondersteuning van ieder postuur.

Wellicht ook interessant voor u