Milieuvriendelijke matrassen zijn steeds meer onder de aandacht bij zowel particulieren als de zakelijke markt. Duurzaam produceren wordt belangrijker. Bedrijven staan vaker stil bij de gevolgen van hun activiteiten voor het milieu. Hotels en vakantieparken kunnen een groen keurmerk (Green Key) krijgen als ze aan bepaalde milieu-eisen voldoen. De overstap naar milieuvriendelijke matrassen is de 1e stap om uw klanten te tonen dat uw hotel of vakantiepark aandacht heeft voor het milieu. Zo’n keurmerk is aantrekkelijk, want ook voor steeds meer consumenten is milieuvriendelijkheid doorslaggevend.

Kenmerken van onze milieuvriendelijke matrassen

​HetHotelbed.nl en ​Bremafa (onze groothandel voor boxsprings en matrassen) houdt hier rekening mee. Als één van de weinigen gebruiken wij voor het lijmen van onze matrassen lijm op waterbasis in plaats van synthetische lijm. Lijm op waterbasis is net zo krachtig, maar een stuk vriendelijker voor het milieu. Bovendien is deze lijm reukloos, waardoor matrassen aangenamer ruiken.

Onze matrassen zijn gecertificeerd!​

​​Deze unieke aanpak heeft ons in Duitsland een certificaat opgeleverd; onze matrassen zijn officieel milieuvriendelijk. En dat is weer goed nieuws voor u als hotel- of vakantieparkhouder. Want als u matrassen van Bremafa gebruikt, is het groene keurmerk weer een stapje dichterbij!

Meer weten over onze milieuvriendelijke matrassen of onze andere collectie matrassen? Kijk elders op deze site voor informatie over onze matrassen.

Wellicht ook interessant voor u