Matrassenfabrikant Nederland

De beste matrassenfabrikant voor uw matrassen

De beste matrassenfabrikant voor uw matrassen gezocht? Dan moet u bij Het Hotelbed zijn. Wij leveren diverse matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Al jarenlang leveren wij matrassen aan diverse bekende hotelketens. Zij waarderen onze matrassen om hun sterkte, duurzaamheid en tevens zijn wij als enige fabrikant die milieuvriendelijk fabriceren. Wij kunnen de perfecte matrassen samenstellen voor hotels met 0, 1, 2, 3, 4 en 5 sterren. Wij als  matrassenfabrikant kunnen tevens maatwerk leveren. Lees snel verder voor meer informatie.

Maatwerk

Wij als matrassenfabrikant zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Hierbij kunnen wij u van een deskundig advies voorzien en vrijblijvend bij u langskomen voor het opstellen van een offerte. Ook mailen of bellen om uw wensen door te nemen is uiteraard een optie. Onze matrassen en boxsprings bevatten diverse certificaten en zijn uitgebreid getest. Sinds 1978 houdt Bremafa zich bezig met de productie van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse, prijsbewuste en milieuvriendelijke matrassen en boxsprings. Al onze matrassen zijn dan ook zeer geschikt voor de internationale leisure markt. Ook is het mogelijk beddengoed, lattenbodems, houten bedden en stapelbedden bij ons te bestellen. Al onze producten worden direct bij de fabriek in Duitsland gefabriceerd. Dit maakt het mogelijk om maatwerk boxsprings of matrassen te verzorgen.

Green key

Wist u dat Bremafa bv  / Het hotelbed ook over het Green Key certificaat beschikt? Dit betreft het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de vrijetijds- en recreatiebranche en de zakelijke markt. Wanneer een bedrijf over het Green Key keurmerk beschikt, doen zij er alles aan om het milieu te sparen. Dit zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Daar wij over dit keurmerk beschikken, gaan wij verder dan de eisen van de normale wet- en regelgeving. Zo zullen wij altijd zuinig omgaan met water en energie. Ook maken bedrijven met dit keurmerk gebruik van spaarlampen en zonnepanelen en wordt er niet meer gewassen dan nodig is. Dit bevordert niet alleen het comfortgevoel, maar ook de natuur en het milieu. Ons gecertificeerde bedrijf voldoet geheel aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit.)

Bestel bij onze matrassenfabrikant

Kiest u voor Bremafa bv/ Het Hotelbed? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken omtrent onze kwalitatieve matrassen en boxsprings. Een telefoongesprek of contact via de mail behoort tevens tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een correcte afhandeling. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Share:
news

Related Articles

Integer ornare ipsum eget ridiculus. Quam id eu tempus, elit est dictum ut euignissim cursus id et integer purus.

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *