wolken-e1535619517520

HetHotelbed – Slaapnieuws – Wolken

Wist u dat …..

Het dankzij HetHotelbed.nl mogelijk is om op wolken te slapen? Heeft u altijd al willen weten hoe dat voelt? Of wilt u uw gasten die mogelijkheid bieden? Dan is de nieuwe Amerikaanse boxspring van HetHotelbed.nl uw kans. Deze unieke boxspring heeft een bodytop van maar liefst 16 centimeter hoog, gevuld met zo’n streelzachte vulling, dat het inderdaad aanvoelt alsof het lichaam door wolken wordt gedragen. wolken

In Amerika weten ze wel wat lekker slapen is. Niet voor niets komt de uitdrukking The American Dream er vandaan … Net als de meeste Amerikaanse bedden is ook onze nieuwe boxspring comfortabel hoog; 75 centimeter om precies te zijn. Dat stapt gemakkelijk in en uit.

Amerikanen houden ervan om te slapen op een zachte bovenlaag met een stevige ondergrond. De rug krijgt zo voldoende steun, terwijl het lichaam tegelijkertijd wordt omringd door een gevoel van luxe en comfort. Een gevoel dat wij in onze nieuwste boxspring hebben verwerkt.

De combinatie is verkrijgbaar in vaste uitvoering (Denver) en elektrisch verstelbare uitvoering (Texas). Uiteraard kan het bed worden geleverd in iedere gewenste stof (bekijk onze stofboeken) of in kunstleder (makkelijk af te nemen).

Wilt u uw Amerikaanse gasten het gevoel geven ‘Home away from home’ te zijn? Of wilt u deze American Dream zelf niet missen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Of kom een keer langs in onze showroom in Hoofddorp, zodat u zelf kunt ervaren hoe het is om op wolken te slapen….

 

Share:
news

Related Articles

Integer ornare ipsum eget ridiculus. Quam id eu tempus, elit est dictum ut euignissim cursus id et integer purus.

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *