Wist u dat ….

Veel mensen al jaren de wens koesteren ooit nog eens een Bed en Breakfast te beginnen? Vooral de kleinschaligheid van zo’n onderneming, de persoonlijke service die daardoor aan gasten kan worden geboden in een comfortabele sfeer en op een unieke locatie maakt de sector een aantrekkelijke optie. Een optie die ook door de gasten steeds vaker ontdekt wordt. Kijk maar naar het wereldwijde succes van AirBnB.

Reserveringen

Het aantal reserveringsaanvragen op de site bedandbreakfast.nl nam in 2017 wederom met bijna een vijfde toe; het afgelopen jaar was dan ook een prima jaar voor de meeste eigenaren van een Bed & Breakfast, ondanks alle economische tegenwind. Het aantal gasten dat een Bed & Breakfast bezocht, groeide verder in 2017, en ook het aantal Bed & Breakfasts in Nederland nam het afgelopen jaar toe.

Aantallen

In totaal kende ons land aan het eind van 2017  5748 B & B ‘s, een aantal dat naar verwachting de komende jaren alleen nog maar verder zal groeien om aan de toenemende vraag naar dergelijke accommodaties tegemoet te komen. Een Bed en Breakfast is een serieus alternatief voor een hotelovernachting geworden. Officieel betekent de term ‘logies en ontbijt’, maar de meeste B & B’s bieden veel meer dan dat.

Heeft u wel eens in een B & B overnacht? Of bent u wellicht de trotse eigenaar van zo’n unieke overnachtingsplek? Dan weet u ongetwijfeld dat een goede B & B zich onderscheidt van een slechte door verschillende factoren, waarvan slaapcomfort een heel belangrijke is. Want wie herinnert zich achteraf nog de prachtige locatie of het heerlijke eten, als lekker slapen onmogelijk was vanwege de slechte bedden?

Gelukkig is slaapcomfort gewoon te koop. Kijk maar eens op onze site; HetHotelbed.nl heeft alles in huis om van een Bed & Breakfast-overnachting een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Wilt u direct advies? Hulp bij de inrichting van uw B & B? Bedden of boxsprings die passen bij uw interieur? Neem dan contact met ons op!

Wellicht ook interessant voor u