TÜV gecertificeerd

Wanneer we en bad eend van een grote keten kopen, moet datzelfde bad eendje uitvoerig getest zijn. CE Keurmerk, TNO keurmerk en heel vaak ook een TÜV- keurmerk.

TÜV is de afkorting van Technischer Überwachungsverein. Wat zoveel wil zeggen als Technische bewaking vereniging. In Duitsland wordt de TÜV voor alle technische keuringen gebruikt. Ook auto’s die gekeurd moeten worden kunnen dat alleen bij de TÜV laten doen.

Van de meest simpele dingen in huis, die ook in Duitsland verkocht worden moet een TÜV certificaat overlegd worden. Anders nemen grote winkelketens het in daar het product niet eens op in het assortiment. Door een certificaat van hen mee te leveren kunnen bedrijven de kwaliteit van de geleverde goederen garanderen.

Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat HoofdkussenCertificaat Matrassen, Certificaat Brandvertragende Matrassen en Certificaat Plastodoor Matrassen.

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken:

Kom in contact met Hethotelbed.nl

Wij kijken graag samen met u wat er mogelijk is.