Brandvertragend is wel zo veilig

Je moet er niet aan denken, maar soms is het beter om dat wél te doen: een (brand) ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in de slaapkamer. Een romantische kaars of een smeulende sigaret in combinatie met een ogenblik van onoplettendheid kan grote en soms levenslange gevolgen hebben. Daarom vinden wij brandvertragend wel zo veilig!

Voorzichtigheid is het belangrijkst, maar daarnaast kunnen brandvertragende materialen waaronder een brandvertragend matras veel ellende voorkomen. Gelukkig kunt u bij HetHotelbed.nl terecht voor verschillende brandvertragende artikelen, zoals dekbedden, matrassen, matrasbeschermers en hoofdkussen.

Trevira CS heeft een blijvend brandvertragend effect

Bij deze producten is gebruik gemaakt van Trevira CS, een stof waarbij het brandvertragende materiaal in de garens is verwerkt. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van geïmpregneerde stoffen; die zijn na één à twee jaar uitgewerkt. Met Trevira CS wordt een blijvende brandvertragende werking bereikt.

Dat brandvertragende materialen levens kunnen redden, is voor de Britse overheid al duidelijk; daar zijn deze materialen inmiddels verplicht in de slaapkamer, ook voor particulieren. In Nederland is de verwachting dat in ieder geval vakantieparken binnen enkele jaren over brandvertragende bedden moeten beschikken.

Maar waarom zou u daar op wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

Share:
news

Related Articles

Integer ornare ipsum eget ridiculus. Quam id eu tempus, elit est dictum ut euignissim cursus id et integer purus.

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *