Maatwerk matrassen

Bent u hoteleigenaar en bent u opzoek naar nieuwe boxsprings of matrassen voor uw hotel?

Zoek dan niet verder want hethotelbed.nl is het adres voor het kopen van uw nieuwe boxspring of matras. Naast deskundig advies, kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langskomen en een offerte voor u opstellen. Wilt u liever mailen of bellen om uw wensen door te nemen? dat is natuurlijk ook mogelijk. Al onze matrassen en boxsprings, zijn getest en bevatten diverse certificaten.

Alle producten zijn eigen fabrikaat en beschikbaar en geschikt voor de internationale leisure markt. Sinds 1978 is Bremafa actief bezig met het produceren van mooie, degelijke, kwalitatieve, eigentijdse en prijsbewuste matrassen- en boxsprings. Daarnaast leveren wij ook stapelbedden, beddengoed, lattenbodems en houten bedden. Voor alles op slaapgebied kunt u bij ons terecht.

Doordat wij al onze producten direct bij de fabriek in Duitsland bestellen is het mogelijk om maatwerk matrassen of boxsprings te laten maken. Dit wil zeggen dat vanaf een breedte van 50cm en een lengte van 170cm opschalend zijn per 5 cm

Zie de staffel hieronder als volgt

50 cm x 170 cm – 50 cm x 175 cm
55 cm x 170 cm – 55 cm x 175 cm
60 cm x 170 cm – 60 cm x 175 cm
65 cm x 170 cm – 65 cm x 175 cm
70 cm x 170 cm – 70 cm x 175 cm
75 cm x 170 cm – 75 cm x 175 cm
80 cm x 170 cm – 80 cm x 175 cm

HetHotelbed.nl als onderdeel van Bremafa, is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van leisure-klanten. Een betrouwbare partner in het realiseren van de juiste inrichting van uw gastenverblijf.

+ alle beschikbare matrassen

Award winnende producten

Om awards te winnen moet alles kloppen, van de klantvriendelijkheid tot en met het slaapcomfort van de gasten. Eén van deze award winnende hotels is ‘The Toren‘ in Amsterdam, al jarenlang een tevreden klant.

Onze certificaten en keurmerken

Wij zijn lid van de CMB, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. Verder zijn wij in het bezit van de volgende certificaten: Certificaat Dekbed, Certificaat Hoofdkussen,

Certificaat Matrassen , Certificaat Brandvertragende Matrassenen Certificaat Plastodoor Matrassen.

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met: