Opklapbed Royal Queen

Komen er onverwachts veel gasten of wil een gezin bij elkaar slapen op één kamer dan zijn er met opklapbedden meerdere slaapplekken te creëren , de volgende dag maak je het bed op en klap je het weer in. Dit fraaie opklapbed Royal Queen geeft elke hotelkamer, maar in principe elke kamer een chique uitstraling. De kast waarin zich een naar voren uit te klappen tweepersoons bed bevindt is uitgevoerd in fraai hoogglans. Leverbaar in de kleuren antraciet en café.

Categories: , -

Opklapbed Royal Genis film

Bij dit opklapbed Royal Queen kan een bank, hocker, kast en boekenkast geleverd worden wat de kamer tot een mooi geheel maakt.

De kastzijden van het product zijn gemaakt van 30 mm meubelplaat en de frontdelen zijn gemaakt van 18 mm dik hoogwaardig glanzend MDF materiaal. Wordt inclusief een beukenhouten lattenbodem in solide aluminium frame geleverd. Leverbaar in de kleuren wit en café.

Het product wordt geproduceerd volgens EU-kwaliteitsstandaard.
Het vouwbedmechanisme heeft een levensduur van minimaal 10 jaar afhankelijk van zorgvuldig gebruik.
Garantietermijn van 3 jaar op dit product.

Maten:

Bedhoogte na uitklappen van het bed, zonder matras is 47 cm.

Matrasmaat:
breedte 150 en 160 cm, lengte 200 cm, maximale matrashoogte 20 cm.

De 150 x 200 cm is ook beschikbaar in een elektrische variant!

Product maten:
breedte bij 140 cm matras is 155 cm, bij 150 cm matras is 165 cm en bij een 160 cm matras is 175 cm, de hoogte is 228 cm. De diepte bij een gesloten bed is 46 cm en diepte bij een open bed is 218 cm.

Opklapbed Royal Queen wordt exclusief matras geleverd.

Meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina!

Wellicht ook interessant voor u