Opklapbed 1123 Couple

In een hotel, vakantiewoning, bed & breakfast of in andere instellingen bevinden zich soms kamers die niet veel gebruikt worden omdat ze te gering zijn van afmeting. Door in deze kamer een één of twee persoons opklapbed te plaatsen zoals het opklapbed 1123 Couple maak je van deze ruimte, bijvoorbeeld bij drukte, een volwaardige slaapkamer. Ook kan je door het plaatsen van een opklapbed in een kamer meerdere slaapplekken creëren naast de bestaande bedden, zodat meerdere mensen op een kamer kunnen slapen. Als je het tweepersoons bed, in de maat 140 x 190 inklapt, ontstaat er een fijne leefruimte in de kamer.

 

 

Categories: , -

Video Diva Couple

Dit zijwaarts te openen tweepersoons opklapbed 1123 Couple is de ideale oplossing voor elke kleine kamer. Nadat het tweepersoons bed weer is opgeklapt ontstaat er een fijne leefruimte.

Eventueel bij te leveren het bureau 1121D. Na inklappen ontstaat er nu een fijne werkplek. Bij uitklappen van het bed beweegt het bureau mee onder het bed.

De zij- en bovenpanelen zijn gemaakt van 30 mm dik meubelplaat. De planken van 18 mm en de achterkant van 8 mm dik meubelplaat. Wordt inclusief lattenbodem in solide aluminium frame geleverd.

Het product wordt geproduceerd volgens EU-kwaliteitsstandaard.
Het vouwbedmechanisme heeft een levensduur van minimaal 10 jaar afhankelijk van zorgvuldig gebruik.
Garantietermijn van 3 jaar op dit product.

Maten

Hoogte van het bed:
na uitklappen van het bed bed, zonder matras: 22 cm.

Matrasmaat:
breedte 140 cm, lengte 190 cm, maximale matras hoogte 18 cm.

Product maten:
De Couple 1123 heeft een breedte van 202.2 cm en een hoogte van 163.5 cm. De diepte bij een gesloten bed is 44 cm en de diepte bij een open bed is 168 cm.

Dit opklapbed wordt exclusief matras geleverd.

Montagehandleiding:
Download hier de montagehandleiding (pdf – 3 MB).

 

 

Wellicht ook interessant voor u