Opbergboxspringset Zagato

Elke hotelkamer verdient de luxe van een boxspringset.

Het Hotelbed heeft een uitgebreid assortiment boxspringsets waaronder de boxspringsets met opbergruimte. Elke set bestaat uit twee boxsprings met opbergruimte en een hoofdbord naar keuze, zoals bijvoorbeeld boxspringset Passau, uit te breiden met twee meegestoffeerde matrassen en een Trendy bodytop. Bijgaand één van onze boxspringsets genaamd Zagato.

 

De geveerde boxspringset Zagato bestaat uit 2 x een bonell geveerde boxspring van ca. 42 cm hoog met opbergruimte.

Geveerde boxspring    

Deze boxspring is opgebouwd uit een dik vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Boven op dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2. Deze veren zijn met elkaar verbonden. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Door deze goed verende en ventilerende constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor is deze boxspring ook projectmatig te gebruiken.

De opbergruimte is ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm en ca. 20 cm diep.

2 x een meegestoffeerde 7-zone pocketveer matras van ca. 20 cm dik.

Pocketveer matras   

Dit is een 5-slags pocketveer matras met 300 veren per m2 en een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt met 3 cm comfortschuim en is ca. 20 cm dik. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn (veren in tasjes). De veren zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, maar zijn in staat om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Dit geeft uw lichaam optimale ondersteuning. Dit betekent dan ook hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning profiteert.

Een pocketveer matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Het 7 zone interieur houdt in dat het matras in verschillende comfortzones is verdeeld. Dit zorgt voor extra comfort en stevigheid en is bedoeld om uw heupen, schouders en andere vitale delen van uw lichaam goed te ondersteunen.

1 x een Trendy-line HR 40 koudschuim bodytop, één naalds gestept, met een Tencel hoes van ca. 12 cm dik.

Koudschuim bodytop    

De koudschuim bodytop is ca. 12 cm dik en heeft een kern van 6 cm HR 40. HR staat High Resilience foam (HR) of ook wel hoge veerkracht schuim. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht opneemt. Door deze structuur voelt de bodytop niet warm aan. Kuilvorming komt ook niet snel voor en heeft een lange levensduur door de goede luchtcirculatie. Koudschuim geeft goede ondersteuning, omdat de bodytop zich aan uw lichaam aanpast. Het biedt dan ook progressieve tegendruk (hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft).

Standaard bij deze set een koudschuim HR 40 bodytop. Tegen meerprijs kan een nasa/visko elastisch schuim, gelfoam of latex bodytop geleverd worden.

Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo gemakkelijk te verzorgen als acryl, zo koel als linnen, zo warmte regulerend als wol en veel beter vocht absorberend dan katoen.

Hoofdbord King

Recht hoofdbord King is ca. 110 cm hoog, ca. 15 cm dik en is ca. 20 cm breder dan de bedmaat.

De boxspringset is te stofferen in alle mooie stoffen uit onze stofwagen.

Deze opbergboxspringset is leverbaar in de volgende maten:
120 x 200 (deze maat gaat aan de voorzijde open)
160 x 200
180 x 200
200 x 200

Prijs op aanvraag.

 

Wellicht ook interessant voor u