Opbergboxspringset Passau

Nooit meer opbergruimte tekort met deze boxspringsets met opbergruimte.

Het Hotelbed heeft een uitgebreid assortiment boxspringsets waaronder de boxspringsets met opbergruimte. Elke set bestaat uit twee boxsprings met opbergruimte en een hoofdbord naar keuze, zoals bijvoorbeeld boxspringset Passau (zie foto), uit te breiden met twee meegestoffeerde matrassen en een Trendy bodytop, zoals bijvoorbeeld boxspringset Zagato.

Alle sets zijn te stofferen in fraaie stoffen uit onze stofwagen.

De geveerde boxspringset Passau, die op de foto staat, bestaat uit 2 bonell geveerde boxsprings met opbergruimte van ca. 42 cm hoog.

De geveerde boxspring   

Deze boxspring is opgebouwd uit een dik vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Boven op dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2. Deze veren zijn met elkaar verbonden. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Door deze goed verende en ventilerende constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor is deze boxspring ook projectmatig te gebruiken.

De opbergruimte van de geveerde boxspring is ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm en ca. 20 cm diep.

Boxspringset Passau heeft een recht hoofdbord met de naam King, het hoofdbord is ca. 110 cm hoog en ca. 15 cm dik. Het hoofdbord is 20 cm breder dan de bedmaat.

Deze opbergboxspringset is leverbaar in de volgende maten:
120 x 200
160 x 200
180 x 200
200 x 200

Prijs op aanvraag.

Boxspringset Zagato bestaat ook uit 2 bonell geveerde boxsprings met opbergruimte, het hoofdbord King, en ook 2 meegestoffeerde matrassen en een bodytop Trendy.

 

Wellicht ook interessant voor u