Opbergboxspring Escape

Bremafa heeft een uitgebreide collectie boxsprings waaronder boxspring Escape.

Deze fraaie opbergboxspring Escape die ca. 42 cm hoog is, biedt veel comfort en heeft een mooie uitstraling. Deze boxspring heeft als voordeel dat het over veel opbergruimte beschikt.

De opbergruimte van de boxspring is ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm en ca. 20 cm diep.

Deze bonell geveerde boxspring met opbergruimte, Escape, heeft een hoogte van ca. 42 cm. De geveerde boxspring is opgebouwd uit een dik vurenhouten frame in combinatie met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Bovenop dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een dubbel geharde bonell veer. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde bonell veren per m2. Deze veren zijn met elkaar verbonden. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. Door deze goed verende en ventilerende constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor is deze boxspring ook projectmatig te gebruiken.

De boxspring is voorzien van een opbergruimte. Deze ruimte is ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm, en is ca. 20 cm. diep.

Boxspring Escape is te leveren in een boxspring die aan de rechter kant opent of een boxspring die aan de linker kant opent en kan bekleed worden in elke gewenste stof uit onze stofwagen.

Boxspring Escape in de maat 120 x 200 is te openen aan de voetzijde, dus in tegenstelling tot de andere maten gaat deze box vanaf de voetzijde open.

Deze opbergboxspring is leverbaar in de volgende maten:
120 x 200
160 x 200
180 x 200
200 x 200

Prijs op aanvraag.

 

Wellicht ook interessant voor u