Bodytop Silver-line

Geen last meer van die vervelende spleet tussen de matrassen, dan is een bodytop misschien de oplossing. De bodytops uit de Silver-line serie worden uitgevoerd in dezelfde dubbeldoek tijk met Aloë Vera als de matrassen uit de silver-line serie.

Deze bodytops hebben een kern van ca. 4 cm en de hoogte is ca. 6 cm.

Leverbaar is diverse schuimsoorten zoals, HR 40 koudschuim, nasa schuim, gelfoam of latex.

SKU 8d7628dd7a71 Categorieën ,

Beschrijving

De bodytops uit de Silver-line serie zijn te leveren in diverse schuimsoorten en met of zonder split.

HR 40: een HR 40 koudschuim bodytop vormt zich het beste naar het lichaam. HR staat voor High Resilience of wel hoge veerkracht. De bodytop voelt niet warm aan en heeft een goede vochtopname en ventilatie.

Traagschuim / nasaschuim: Een traagschuim bodytop zorgt voor een drukverlagende ondersteuning, doordat het traagschuim thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. Op de plaatsen waar de druk en lichaamswarmte het hoogst zijn, zoals bij de uitstekende lichaamsdelen als schouders en bekken, wordt het traagschuim het zachtst. Hierdoor zinken deze plekken goed weg in het schuim. De plekken waar sprake is van minder druk, bijvoorbeeld bij de onderrug, blijven koeler en daar is het traagschuim ook harder. Op deze manier wordt het lichaam over een groot oppervlakte ondersteunt, wat de druk op het lichaam doet verlagen.

Latex: Een latex bodytop is gemaakt van ademend en veerkrachtig materiaal wat zacht aanvoelt en zich aan uw lichaamsvorm en gewicht aanpast. Hierdoor geeft een latex bodytop u een extra ontspannen gevoel. Er wordt minder druk op de schouders, rug en heupen uitgeoefend. De latex deklaag is licht van gewicht en hierdoor eenvoudig en snel te keren.

Gelfoam: Een gelfoam bodytop is  gemaakt van een schuimsoort die reageert op lichaamsdruk, het schuim wordt extra soepel en er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Het grote voordeel van dit nieuwe, revolutionaire en gepatenteerde schuim is dat het optimaal ventileert. Het unieke van deze schuimsoort is, het houdt geen warmte vast maar is wel drukverlagend. Gelfoam heeft een open cellenstructuur waardoor lichaamswarmte en lichaamsvocht zeer goed wordt afgevoerd.

De bodytops zijn leverbaar in de maten 70 x 200 t/m 200 x 220.

De bodytops zijn ook leverbaar in afwijkende maten, prijs op aanvraag.

Extra informatie

Beschikbare maten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschikbare materialen

Gelfoam, HR 40 koudschuim, Latex, Traagschuim / nasaschuim

PRODUCTS

Related Products

Integer ornare ipsum eget ridiculus. Quam id eu tempus, elit est dictum ut euignissim cursus id et integer purus.