Bedkast 1101 Happy / bedkast 1101 Happy met bureau – tafel

Een bedkast waarin zich een opklapbed bevindt kan je makkelijk in een kamer plaatsen. Het bed is zo uitgeklapt wanneer je het nodig hebt. Overal waar je een slaapplek wil creëren of het nu in een kleine hotelkamer is of in een slaapkamer van een bed & breakfast de bedkast is de ideale oplossing. Er zijn vele soorten bedkasten zelfs met een tafel die je kan gebruiken als eettafel maar ook als bureau. Bedkast 1101 Happy heeft een éénpersoons bed waarin je lekker kan slapen en een tafel c.q. bureau om aan te werken of te studeren.

Categories: , -

Lekker slapen kan in het éénpersoonsbed van de bedkast 1101 Happy, werken of studeren doe je aan de tafel van 1101 Happy met tafel. Het éénpersoonsbed van deze bedkast klapt naar voren open. Alle spulletjes kunnen gewoon op de tafel blijven staan wanneer je het bed opent of sluit.

De zij- en bovenpanelen zijn gemaakt van 30 mm dik meubelplaat. De planken van 18 mm en de achterkant van 8 mm dik meubelplaat. De bedkast wordt inclusief lattenbodem in solide aluminium frame geleverd.

Het product wordt geproduceerd volgens EU-kwaliteitsstandaard. Het vouwbedmechanisme heeft een levensduur van minimaal 10 jaar afhankelijk van zorgvuldig gebruik.
Garantietermijn van 3 jaar op dit product.

Maten van de bedkast Happy 1101:

Hoogte van het bed, na uitklappen van het bed, zonder matras is 36 cm.

Matrasmaat 90 x 190, maximale matrashoogte van de matras 18 cm.

Product maten:
Hoogte 208 cm, breedte 102 cm,
diepte kast 35 cm, diepte bij een opengeklapt bed 212 cm.

Meer informatie over deze bedkast, wij van Bremafa beantwoorden graag al uw vragen.

Wellicht ook interessant voor u