Boxspringsets

Boxspringsets

Op zoek naar een boxspringset voor uw hotel, vakantiepark of bed & breakfast ? Hethotelbed.nl heeft een ruim assortiment aan boxspringsets. Zo hebben wij boxspringsets met boxsprings in diverse hoogtes.

Boxspringsets die zwevend zijn of met een opbergruimte. De sets kunnen gecombineerd worden met vele fraaie hoofdborden en poten naar uw keuze. In vrijwel elke maat zijn onze boxspringsets te verkrijgen, door nauwe samenwerking met onze fabriek is voor ons vrijwel niets onmogelijk. U kunt kiezen voor gestoffeerde matrassen, dit geeft uw boxspringset een hele rijke en chique uitstraling, of voor gewone matrassen in een mooie dubbeldoek hoes, deze hoes is anti-allergisch en anti-bacterieel.

Al onze boxspringsets zijn getest en gecontroleerd op schadelijke stoffen. Dus beter voor uw gast en voor ons milieu. Onze boxsprings zijn TUV gecertificeerd dus hufterproof. Het schuim van de boxsprings, matrassen en bodytops is schadstoffgeprüft , dat wil zeggen dat dit schuim geen schadelijke stoffen bevat.

Wilt u meer informatie omtrent onze boxspringsets of de boxspringsets bekijken, neem gerust contact met ons op, u bent op afspraak altijd welkom in onze showroom.