Klik op één van onderstaande foto’s om de uitgebreide informatie te kunnen zien van het desbetreffende product.

Ben jij de trotse eigenaar van een vakantiepark, leid je een hotel of heb je een eigen B&B? Dan weet je als geen ander dat hotelbedden kopen één van de belangrijkste punten is op jouw to do list want optimaal slaapcomfort is essentieel voor de terugkomst van je bezoekers. En dat bereik je alleen met de juiste kwaliteitsbedden en -matrassen. Wat zijn goede hotelbedden en aan welke eisen moet een matras voldoen zodat jouw gasten heerlijk kunnen slapen? Je leest het in dit artikel!

Wat is een goed hotelbed?

Vakantiegangers willen helemaal loskomen van de dagelijkse sleur om, in alle rust, de batterijen opnieuw op te laden. In hoeverre dit precies lukt tijdens een vakantie is sterk afhankelijk van het bed waarin ze slapen. Bezoekers van jouw B&B, hotel of vakantiepark willen een goed slaapcomfort ervaren. In de praktijk zien we dan ook bezoekers terugkomen, louter en alleen omdat ze goed geslapen hebben. Het is dus een ontzettend essentieel onderdeel waar veel aandacht aan besteed moet worden. Een goed bed en matras bepaalt het slaapcomfort van je gasten en dat uit zich in de energie die ze overdag voelen. Als bezoekers geen goede nachtrust hebben genoten, is de kans dat ze terugkomen erg klein. Het is dus van belang hierin te investeren. Ben jij op zoek naar hotelbedden van hoogwaardige kwaliteit voor jouw vakantieverblijf? In bedden groothandel hotelbed.nl vind je een breed gamma aan comfortabele bedden voor een uitstekende nachtrust. Let op de volgende eigenschappen wanneer je op zoek gaat naar hotelbedden:

Ondersteuning hotelmatras en hotelbedden

Een bed of matras dat voldoende ondersteuning biedt, zorgt voor een snel herstel van de dagtaak omdat je beter slaapt. En een betere slaap geeft je een langdurig vitaal gevoel.

De juiste ondersteuning kan bijvoorbeeld gevonden worden bij een matras of bed dat goed bij jou past. Welk matras of bed goed bij jou past is afhankelijk van onder andere je slaaphouding, je gewicht of je vaak op bed ligt en of je het snel warm of koud hebt.

Verder is van belang of je klachten hebt, zoals bijvoorbeeld rugklachten veroorzaakt door overgewicht, een hernia, bekkeninstabiliteit of slijtage in de onderrug. Rugklachten hebben vaak een heel negatieve invloed op ons dagelijks leven. Soms is de schuldige van de rugpijn de matras. Je slaapt misschien op een oude of een niet voor jou geschikte matras. Niet alleen je slaapcomfort wordt daardoor verstoord maar je loopt een groot risico op klachten die met een goed matras verkomen hadden worden. Aan te geven welke matras het beste is bij rugklachten is moeilijk. Er zijn zoveel verschillende soorten rugklachten. Er zijn wel een aantal zaken waar je op kunt letten bij het kiezen van het juiste matras.

De stevigheid, het is belangrijk dat de matras jou de juiste stevigheid biedt. Om erachter te komen welke matras voor jou het beste is, is door de matrassen uitvoerig te testen.

De materiaalkeuze, vooral matrassen met de nodige veerkracht zijn geschikt voor mensen met rugklachten. Ook de temperatuur en de ventilatie van je bed spelen een grote rol. Matrassen met koudschuim, traagschuim of nasa foam en gelfoam in combinatie met een pocketveren pakket zou een goede optie zijn.

Koudschuim matrassen, ook gekend als schuim met hoge veerkracht matrassen, hebben een zeer hoog aanpassingsvermogen en zorgen voor een uitstekende ventilatie. De matrassen zijn erg duurzaam en het schuim is zeer goed te combineren met een pocketveren pakket. Koudschuim kan ook gecombineerd worden met traagschuim of nasa foam afdekking, door de juiste hardheid te kiezen kan de matras zeer goed de rugklachten verhelpen.

Matrassen van traagschuim of nasa foam, traagschuim is een buitengewoon goed materiaal om het juiste aanpassingsvermogen voor jou te bereiken daar dit materiaal zich aanpast aan de druk die erop wordt uitgeoefend. Traagschuim helpt bij het herstel van klachten in de rugspieren en wervels.

Pocketveer matrassen, deze matrassen zijn gevuld met veren die apart verpakt zijn in zakjes, ook wel de pockets genoemd. De zakjes zorgen er voor dat de veren niet in elkaar verward raken en dat ieder veertje afzonderlijk zich kan aanpassen aan de druk die erop wordt uitgeoefend.

Bremafa heeft een uitgebreid assortiment pocketveer matrassen te vinden in de silver-line, gold-line en exclusive-line collectie.

Advies nodig over hotelbedden of hotelmatrassen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je behoefte om een afspraak te maken bij ons op kantoor? Bel ons en we kunnen je een presentatie geven van al onze hotelbedden en hotelmatrassen. Neem dus gerust contact met ons op.