Opklapbedden

Opklapbedden

Met de opklapbedden van Hethotelbed.nl, creëert men meerdere slaapplekken in een hotelkamer, slaapkamer in een vakantiewoning of een kamer in een bed & breakfast.

In een hotel bevinden zich soms kamers die niet veel gebruikt worden omdat ze te gering zijn van afmeting. Door in deze kamer een één of 2 persoons opklapbed te plaatsen maakt men van deze ruimte bij drukte een volwaardige slaapkamer. Ook kan men door het plaatsen van een opklapbed in een kamer meerdere slaapplekken creëren naast de bestaande bedden, zodat meerdere mensen op een kamer kunnen slapen.

Het plaatsen van een opklapbed is makkelijk, en wanneer je een extra slaapplek nodig hebt, wordt de kast opengeklapt en komt er een bed tevoorschijn. Er zijn diverse soorten opklapbedden, zelfs met een tafel die men kan gebruiken als werkplek of waar men aan kan eten. Een opklapbed kan geplaatst worden tegen de muur van elke kamer.

Voor elke hotelkamer bieden wij van HetHotelbed.nl de juiste oplossing.

Komen er onverwachts veel hotelgasten of wil een gezin bij elkaar slapen op één kamer dan zijn er met de opklapbedden meerdere slaapplekken te maken, en de volgende dag maakt men het bed weer op en klapt het weer in.

Opklapbedden met een stapelbed

Ook zijn er opklapbedden met een stapelbed, je klapt de kast open en er komt een ruim stapelbed tevoorschijn. Er zijn zelfs stapelbedden waar 3 personen op kunnen slapen.

Ook voor vakantiewoningen of in een bed & breakfast is een opklapbed soms de ideale oplossing. Overdag is er veel ruimte op de kamer en kan men genieten van de ruimte om je heen. In de avond klapt men het bed uit, maakt het op en er is voldoende slaapplek voor iedereen. Een opklapbed kan slaapt zo lekker je kan er dagelijks gebruik van maken.

De opklapbedden met tafel zijn ook ideaal omdat men dan overdag gebruik van deze tafel kan maken, om te eten of eraan te werken.

Zo tover je een ruimte om van slaapkamer naar een multi functionele woon- werkplek.

Opklapbed kopen van de beste kwaliteit.

In de collectie van HetHotelbed.nl vindt men zowel verticaal openklappende bedden, horizontaal openklappende bedden en stapelbedden in verschillende maten. De bedden worden zonder matras geleverd, matras eventueel aan te schaffen uit de uitgebreide collectie van HetHotelbed.nl.

Opklapbedden van HetHotelbed.nl voor een super slaapcomfort.